دسرساز سنتی کسی است که از عهده تشخیص مواد اولیه و ابزار کار مناسب دسرسازی سنتی برآید و بتواند با استفاده از روش های صحیح و رعایت توالی انجام کار و رعایت نکات بهداشتی دسرهای سنتی را با کیفیت مطلوب تهیه کند.
سرفصل های دوره دسرساز سنتی
توانایی تشخیص مواد اولیه مناسب برای خرید و حفظ و نگهداری آن تا زمان مصرفتوانایی تشخیص مواد اولیه مناسب و کاربرد ابزار و ظروف دسرسازی سنتیتوانایی اندازه گیری مواد اولیه دسرتوانایی تهیه چند نوع دسر سنتیتوانایی تهیه انواع حلواتوانایی سرو و یا برگرداندن دسر در صورت لزومتوانایی تهیه مربا، مارمالاد و رفع اشکالات آنتوانایی تعیین مراحل و زمان انجام کارتوانایی تعیین ابزار کارتوانایی رعایت نکات حفاظتی و ایمنی و بهداشت کارتوانایی بازرسی و کنترل دستی انجام کارتوانایی بکارگیری رفتار حرفه ایتوانایی بکارگیری تحولات فناوریتوانایی بکارگیری فنون اقتصاد و بهره وریتوانایی بکارگیری از اصول ارگونومی و حفظ تندرستی